Wanneer u een afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, dient u dit minimaal 24 uur van te voren te doen. Anders zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd van uw afspraak in rekening te brengen.

No-show regeling: Is de afspraak niet tijdig afgezegd (ongeacht de reden), of verschijnt u zonder bericht niet op de afspraak, dan brengen wij de behandeling in rekening. U krijgt dan van ons een nota (€ 50,00 'wegblijf-tarief') thuis gestuurd.

U kunt uw afspraak afzeggen via: 010-4414004 of laat een bericht achter op de voicemail. U kunt ook even een e-mail sturen naar: administratie@praktijk-pop.nl

Om verandering en verlichting in gedragspatronen van kinderen en ouders te krijgen zijn veiligheid, voorspelbaarheid en vertrouwelijkheid een voorwaarde. Wij doen ons best een goede samenwerking met u te verwezenlijken. Wanneer u ontevreden bent over de behandeling dan willen wij u vragen dit zo snel mogelijk met ons te bespreken. Als het niet lukt de problemen te verhelpen bestaat de mogelijkheid om een klacht in te dienen. De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van de Landelijke vereniging van vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP). Voor het klachtenreglement en adressen verwijzen wij u naar de LVVP

Wachttijd per 1 juli 2019 bedraagt maximaal 8 tot 12 weken. Het intake gesprek wordt ingepland na ontvangst van alle noodzakelijk formulieren. Het onderzoek of de behandeling is aansluitend.