Wie zijn wij?

José Jacobs

José is de praktijkhouder en GZ-psycholoog. In 2005 heeft zij praktijk POP-Jacobs opgericht. José werkt veel met ouders en gezinnen, die zij ouderbegeleiding geeft of systeemgesprekken mee voert. Ze heeft hiernaast een specialisatie in Symbooldrama en Mindfulness. Verder is zij in opleiding tot systeemtherapeut.

 

Registraties: GZ-psycholoog (BIG: 69050187625), Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, Systeemtherapeut i.o., orthopedagoog NVO, Symbooldramatherapeut en AMT Mindfulness kindertrainer, Rots en Watertrainer.

Liselot Röben

Liselot is kinder- en jeugdpsycholoog en orthopedagoog. Haar specialisaties zijn problemen als angst, trauma en depressie. Ze heeft veel affiniteit met narratieve therapie (het maken van verhalen), cognitieve gedragstherapie en speltherapie.  Verder heeft ze ervaring met EMDR. Naast haar werk in de praktijk, werkt ze als beeldend kunstenaar en illustrator.

 

Registraties: psycholoog NIP, Registerpsycholoog NIP/Kinder & Jeugd, Kinder- en jeugdpsycholoog SKJ, systeemtherapeut i.o., EMDR basis.

Nienke Korenstra

Nienke is Kinder- en jeugdpsycholoog NIP i.o. en heeft veel ervaring met cognitieve gedragstherapie. Ze doet diagnostisch onderzoek en begeleidt kinderen met o.a. angstproblemen. Verder behandelt zij enkelvoudig trauma. Hiernaast geeft Nienke, als onderdeel van Trainingsbureau Respect, groepsbehandelingen op basisscholen. Nienke heeft altijd op hoog niveau volleybal gespeeld.

 

Registraties: Masterpsycholoog SKJ, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP i.o., EMDR basis, Rots en Watertrainer.

Malou Franke

Malou is psycholoog. Zij doet veel diagnostisch onderzoek naar bijvoorbeeld AD(H)D, en kortdurende behandelingen voor bijvoorbeeld faalangst en psycho-educatie. Hiernaast voert zij twee dagen per week het telefonisch spreekuur en volgt zij de cursus Cognitieve Gedragstherapie. Malou is naast haar werk voor de praktijk actief als VIP Ambassadeur voor Villa Pinedo. Malou heeft na haar studie een jaar gereisd door Australië en speelt nu met veel plezier volleybal in Capelle aan den IJssel.

Registraties: Masterpsycholoog SKJ