Wie zijn wij?

José Jacobs

José is de praktijkhouder en GZ-psycholoog. In 2005 heeft zij praktijk POP-Jacobs opgericht. José werkt met ouders en gezinnen middels systeembehandeling. Ze heeft hiernaast een specialisatie in Symbooldrama en Mindfulness.

Registraties: GZ-psycholoog (BIG: 69050187625), Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, Systeemtherapeut i.o., orthopedagoog NVO, Symbooldramatherapeut en AMT Mindfulness kindertrainer.

Liselot Röben

Liselot is kinder- en jeugdpsycholoog en orthopedagoog. Haar specialisaties zijn problemen als angst, trauma en depressie. Ze heeft veel affiniteit met narratieve therapie (het maken van verhalen), cognitieve gedragstherapie en EMDR. Naast haar werk in de praktijk, werkt ze als beeldend kunstenaar en illustrator.

Registraties: psycholoog NIP, Registerpsycholoog NIP/Kinder & Jeugd, Kinder- en jeugdpsycholoog SKJ, systeemtherapeut i.o., EMDR practitioner i.o.

Nienke Korenstra

Nienke is Kinder- en jeugdpsycholoog NIP i.o. en heeft veel ervaring met cognitieve gedragstherapie. Ze doet diagnostisch onderzoek en begeleidt kinderen met o.a. angstproblemen. Verder behandelt zij enkelvoudig trauma. Hiernaast geeft Nienke, als onderdeel van Trainingsbureau Respect, groepsbehandelingen op basisscholen. Nienke heeft altijd op hoog niveau volleybal gespeeld.

Registraties: Masterpsycholoog SKJ, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP i.o., EMDR practitioner i.o., Rots en Watertrainer.

Malou Franke

Malou is Kinder- en jeugdpsycholoog NIP i.o. Zij doet veel diagnostisch onderzoek naar bijvoorbeeld AD(H)D, en geeft behandelingen voor bijvoorbeeld faalangst, depressie maar ook psycho-educatie. Malou is naast haar werk voor de praktijk actief als VIP Ambassadeur voor Villa Pinedo, en werkt nog als dyslexiebehandelaar. Malou heeft na haar studie een jaar gereisd door Australië en speelt nu met veel plezier volleybal in Capelle aan den IJssel.

Registraties: Masterpsycholoog SKJ, registerpsycholoog NIP/Kind en Jeugd i.o.

Daphne Brockhoff

(foto volgt)                               Daphne is orthopedagoog en zojuist afgestudeerd. Nadat ze haar stage bij ons succesvol heeft afgerond, blijft ze ons team versterken. Ze focust zich vooral op het uitvoeren van diagnostisch onderzoek en kortdurende behandelingen. Naast haar werk bij ons in de praktijk werkt Daphne als dyslexiebehandelaar en heeft zij een bedrijf waarbij ze de mooiste taarten in opdracht maakt.

Registraties: Basisorthopedagoog, Masterpedagoog SKJ, basisaantekening diagnostiek (NVO)